Seurakuntatyö

Palvelemme seurakuntalaisia ja toimimme yhdessä heidän kanssa.

Lapset

Seurakunnan lapsityö on kirkon varhaiskasvatusta, jolla tuetaan vanhempien ja kummien antamaa kristillistä kasvatustyötä sekä lapsen kokonaisvaltaista kasvua järjestämällä monipuolista toimintaa, jossa lapsi saa olla osallinen.

Nuoret

"Älköön kukaan väheksykö sinua nuoruutesi vuoksi. Ole uskovien esikuva puheessa, vaelluksessa, rakkaudessa, uskossa, puhtaudessa." 1. Tim. 4:12

Diakonia

Diakoniatyö on kristillisiin arvoihin perustuvaa palvelutyötä.

Kirkolliset ilmoitukset

Ma 19.11. klo 13 kirkonkylän lähetyspiiri Martta Kainulaisella, Ihalaisenpolku 4 A 7, mukana kirkkoherra, klo 18.30 kirkkokuoron harjoitus seurakuntatalolla.

Ti 20.11. klo 9-11 diakonissan vastaanotto diakoniatoimistolla, klo 9.30 perhekerho seurakuntatalolla, klo 13 lähetyspiiri Ilman rajoja Tapani ja Kaarina Sormusella, Mansikkaniementie 5, tervetuloa.

Ke 21.11. klo 12 eläkeläisten palvelupäivä seurakuntatalolla, klo 17 miestenpiiri pappilassa, klo 18 Israelin ystävien kokoontuminen seurakuntatalolla, mukana isri Brenner ja Ilkka Vakkuri.

To 22.11. klo 13 ehtoollishartaus Jääskelässä, klo 13-14.30 kehitysvammaisten kerho seurakuntatalolla, klo 18 "Valoa elämään"-ilta seurakuntatalolla, mukana Juoko Puhakka Suomen Raamattuopistolta.

Pe 23.11. klo 8.30-11 piirakkatalkoot ja myyjäiset Kansanlähetyksen hyväksi seurakuntatalolla, klo 13.30 ehtoollishartaus Villassa

Seurakuntavaalien tulos on julkaistu alla. Kiitos kaikille äänestäjille.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ILMOITUS

vaalipöytäkirjan nähtävillä olosta

Polvijärven seurakunnan vaalilautakunta on vahvistanut seurakuntavaalien 2018 tulokset kokouksessaan 18.11.2018.

Pöytäkirja vaalien tulosten vahvistamisesta valitusosoituksineen on nähtävillä seurakunnan kirkkoherranvirastossa sen aukioloaikoina
20.11.–26.12.2018.

Polvijärvi 16.11. 2018
Polvijärven seurakunnan vaalilautakunnan puolesta
Erkki Jaskari

Tulokset - Seurakuntavaalit 2018

Lataa tiedosto:

(report-ke23-18.11.2018ehdokkaatvertausluvuittain.pdf)

Seuraa meitä Facebookissa

Tule mukaan vapaaehtoistyöhön

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoistyöhön. Merkitse nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi niille varattuihin kohtiin.

Kirjoita lyhyt viesti minkä tyyppinen vapaaehtoistyö seurakunnassa sinua kiinnostaa, esim. pyhäkouluopettaja, keskustelu- ja ulkoiluavustaja, saattaja-avustaja, yhteisvastuukerääjä, suntio, keittiötyö, remonttimies tai -nainen jne.

Viestisi lukee kirkkoherranviraston työntekijä, joka välittää yhteystietosi ko. tehtäväalueesta vastaavalle. Kyseisestä työalasta vastaava työntekijä ottaa sinuun yhteyttä sopivaksi katsomallaan tavalla.