Seurakuntatyö

Avioliittoon vihkiminen

Kirkollisen avioliittoon vihkimisen edellytyksenä on, että molemmat kuuluvat ev.lut. kirkkoon, tai että toinen on kirkonjäsen ja toinen kuuluu muuhun kristilliseen uskontokuntaan.

Konfirmaatio

Rippikoulun päätteeksi tapahtuva konfirmaatio merkitsee uskon vahvistamista, siinä nuorten vanhemmat, kummit ja seurakunta rukoilevat nuorten puolesta ja heidät siunataan apostolisella siunauksella.

Hautaan siunaaminen

Läheisen poismeno ja suru ovat vaikeita asioita. Surun kohdatessa seurakunnan työntekijät ovat valmiita keskusteluun ja auttamaan surutyössä.

Diakonia

Diakoniatyö on kristillisiin arvoihin perustuvaa palvelutyötä. Tehtävä toteutuu hengellisenä ja henkisenä tukena sekä aineellisena apuna.siunauksella.

Julistus

Kaste

Kaste on ovi kristilliseen kirkkoon. Siinä otetaan seurakunnan jäsenyyteen. Kaste perustuu Jeesuksen antamaan kaste- ja lähetyskäskyyn (Matt. 28:18-20).

Yksityinen ehtoollinen

Musiikki

”Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toinen toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne.” Kol. 3:16

Lähetystyö