Keskiviikko, Syyskuu 5, 2018, 11:20

-

"Sinä, Herra, olet hyvä, sinä annat anteeksi, runsain mitoin sinä jaat armoasi kaikille, jotka sinua avuksi huutavat." Psalmi 86

Onko sinulla huolia? Koetko olevasi yksin? Painaako jokin asia mieltäsi?

Tämä Psalmi puhuu sinulle lohduttavalla tavalla Jumalan huolenpidosta. Se kertoo, että kanssasi on toinen, joka huolehtii sinusta ja kantaa sinua. Tässä Jumala lupaa, että hänen eteensä saa tuoda sen, mikä painaa.Häntä sinä saat huutaa avuksi. Hänelle saat kertoa hiljaisessa rukouksessa huolesi. Jumala kuulee ja näkee ja on luvannut lähettää siunaavan apunsa.

Lämmin kesä on takanapäin. Syksy toimintoineen alkaa. Messut, lähetyspiirit, miesten piiri, diakoniapiirit ja kaikki muu seurakuntaa yhteen kokoava toiminta tuo voimia ja valoa pimenevään syksyyn. Tule mukaan katselemaan ja kuuntelemaan, etsimään uusia tuttavuuksia ja jakamaan omastasi.

Tämä syksy on myös vaalisyksy, kun valitsemme Suomessa seurakuntiimme luottamushenkilöitä. Lähde mukaan vaikuttamaan!  rukoillaan viisautta ja Taivaan Isän johdatusta vaaleihin.

Apostoli Paavali kehottaakin seurakuntalaisia rakkaudellisesti, käytännöllisesti ja sopivasti: "Kantakaa toistenne taakkoja, niin te toteutatte Kristuksen lain." Gal.6:2

Martti Turunen