Hautaan siunaaminen

Läheisen poismeno ja suru ovat vaikeita asioita. Surun kohdatessa seurakunnan työntekijät ovat valmiita keskusteluun ja auttamaan surutyössä. Kirkkoherranvirastossa sovitaan myös hautaan siunaamisesta ja hautajaisjärjestelyistä. Hautapaikasta ja kaikesta muusta hautaukseen liittyvästä voi sopia seurakunnan kirkkoherranviraston sekä taloustoimiston kanssa. Polvijärvellä on Kirkkomaan, Rauhanmajan ja Martonvaaran hautausmaat, sekä Sotkumassa on mahdollisuus tulla haudatuksi Taipaleen ortodoksisen seurakunnan ylläpitämään hautausmaahan. Seurakunnan kirkkoherranvirastosta tai taloustoimistosta voi ostaa seurakunnan hautainhoitorahaston suruadresseja. Hautapaikkojen, tilojen vuokraus- ja hautojenhoitohinnat - voi kysyä taloustoimistosta tai kirkkoherranvirastosta.