Sairashoitokunta

Kuvernöörin määräyksestä perustettiin sairashoitokunta, johon kuului pappi ja 7 muuta jäsentä, jotka olivat talollisia. Lukkari P.Tanskanen suostui antamaan suuremman tupansa yhteiseksi sairashuoneeksi 3 markan kuukausivuokrasta, ja hänet pantiin sairashuoneenhoitajaksi 1:50 päiväpalkalla, apulaiseksi Maria Kukkonen ja Pekka Reijonen 1 mk päiväpalkalla. Hoitokunnan jäsen Mikko Tanskanen hoiti sairaita kotonaan Salon kylässä, josta hänelle maksettiin 1 mk päivältä (30 päivää).

Evästeiden tiedot
OK, ymmärrän