Lapset

Seurakunnan lapsityö on kirkon varhaiskasvatusta, jolla tuetaan vanhempien ja kummien antamaa kristillistä kasvatustyötä sekä lapsen kokonaisvaltaista kasvua järjestämällä monipuolista toimintaa, jossa lapsi saa olla osallinen.

Pikkulapsityö
Seurakunta muistaa 1-4-vuotiaita syntymäpäivinä pikkulapsityön onnittelukorteilla. Vuoden aikana kastetut lapset perheineen kutsutaan kerran vuodessa noutamaan kirkon elämänpuusta oma kasteomena.

Päiväkerhotyö

Päiväkerhot on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille. Kerhossa lapsesi osallistuu toimintaan leikkien, tutkien, laulaen, ihmetellen ja askarrellen.

Kerhot kokoontuvat seurakuntatalolla seuraavasti:

• 3-vuotiaat keskiviikkoisin klo 9-11
  • 4-5-vuotiaat maanantaisin ja torstaisin klo 13-15
Päiväkerhomaksut ovat 17eur kerran viikossa kävijöiltä ja 34 eur kaksi kertaa viikossa kävijöiltä.

Vapaita paikkoja voi tiedustella puh:050 918 2891/Satu tai sähköpostitse
Kerhot alkavat VKO 2!

Perhekerho
Perhekerho on lasten ja heidän läheisten yhteinen kohtauspaikka, jossa tapaa samassa elämätilanteessa olevia. Perhekerho on avoin kaikille. Perhekerho kokoontuu tiistaisin klo 9.30–11.30 seurakuntatalolla.
yleisörajoituksista johtuen perhekerhoon tulee ilmoittautua ennakkoon/Satu p.050-9182891

Pyhäkoulutyö
Pyhäkoulu on lasten oma kirkko. Pyhäkouluun ovat kaikenikäiset lapset tervetulleita. Arkipyhäkoulu kokoontuu seurakuntatalolla kerran kuussa perjantaisin klo 10.

Tekemistä ja puuhaa lapsille:

Lapset

Evästeiden tiedot